YOGA REIS CYPRUS

Wil je er een week tussenuit, dagelijks yoga en mindfulnessmeditatie doen, maar ook om te wandelen? Altijd al een yoga vakantie, ook wel yoga retreat genoemd, willen doen?
Samen met de groep of op je eigen houtje het eiland Noord Cyprus verkennen?
Lekker buiten het seizoen naar het strand? Het hotel waar we verblijven heeft een prachtige tuin en ligt aan de middellandse zee. Je eigen studio-tje op 26 stappen afstand van het strandje en de zee.

Misschien een fijne massage boeken bij Chacha?

Het is mogelijk excursies te doen met enthousiaste ervaren Nederlandstalige reisleiders, naar Nicosia, Salamis, Famagusta of Kyrenia.  


Wanneer: 
Data in 2024: Van 9 tot 16 mei, deze reis is volgeboekt.
En van 3 tot 10 oktober, nog 1 studio beschikbaar. Het is mogelijk een plekje te reserveren.

 

Wandelingen
De bijzondere wandelingen worden begeleid door Sebnem, ze heeft veel liefde en kennis van de mooie natuur op Noord Cyprus, ze vertelt met passie over alles wat groeit en bloeit.


Yoga / Mindfulness
De Hatha- en Yin yoga en mindfulness meditaties vinden dagelijks plaats in de prachtige tuin van het hotel of op het strand. De yoga is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde beoefenaars.


Wil je meer weten over de kosten, of heb je andere vragen, stuur me een berichtje: riavandenboom@gmail.com. 

Ga je mee? 
Meld je aan via riavandenboom|@gmail.com

 

Voorwaarden

Het inschrijven kan per e-mail of telefonisch. Je krijgt een factuur toegestuurd.

Tot 1 maand voor aanvang van de reis kun je je aanmelding annuleren. Je bent dan alleen de aanbetaling verschuldigd. 

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en binnen 1 maand voor vertrek annuleren, dan is restitutie van het bedrag niet meer mogelijk. Je kunt dan wel een ander in jouw plaats laten meegaan.

Wanneer er een negatief reisadvies is, of de vlucht niet doorgaat vanwege een pandemie krijg je het hele bedrag retour. 

RiMind kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel (fysiek of materieel) ontstaan tijdens de geboekte vakantie. Deelnemers zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk. 

De reis is exclusief reis en annuleringsverzekering, het advies is deze zo snel mogelijk na de boeking te regelen.

Door het boeken van deze reis gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen van deelnemers:

Ik ging in oktober 2022 en oktober 2023 mee met de yogareis naar Cyprus. De eerste keer enorm verrast door de mooie locatie van het hotel. Het hotel heeft iets vergane glorie, maar juist daardoor kun je fantaseren over de luxe bijvoorbeeld in de jaren ‘60/‘70.
De huisjes vlakbij het strand zijn geweldig! In slaap vallen met het ruizen van de zee…
Mooie wandelexcursies en heerlijk lokaal eten. Helaas kreeg ik Corona dus moest even afstand nemen.
Leuke klik met de groep. Eenmaal thuis besloot ik gewoon direct voor het jaar erna te boeken. N goede beslissing ik had n extreem pittig jaar met twee operaties. Voor de narcose zegt men dat je aan iets moois of leuks moet denken, dan word je blij wakker. Je begrijpt: ik dacht aan m’n huisje op Cyprus en het ruizen van de zee.
Ik had nog niet alles gezien naar mijn idee door de Corona. Wederom leuke groep en ontzettend gelachen. Ik vond t geweldig dat Famagusta, stadsdeel Varosha nu in het programma zat. Erg indrukwekkend.
Wederom genoten van de lokale kookkunsten en de kennis & gastvrijheid van gids Sebnem.
Absoluut n aanrader, zeker in oktober nog heerlijk weer en vol vitamine D de winter in.
Groetjes!  
Barbara

 


Voor de 2e keer mee naar Noord-Cyprus en ook deze keer heb ik enorm genoten.
Ik heb een heerlijk ontspannen en fijne week gehad met weer een hele leuke groep.
 
s’ Morgens een heerlijk ontspannen uurtje aan het water genieten van de yoga met yin oefeningen.
Daarna een lekker ontbijt aan ons “eigen” tafeltje op het dakterras.
Altijd even bespreken wat er die dag te doen staat, wandeling of een stad bezoeken.
Mooie wandeling en een heerlijke traditionele lunch bij ontzettende hartelijke en vriendelijke mensen in eigen huis.
Altijd een heerlijke temperatuur en de zee op loopafstand, wat wil een mens nog meer.
 
Maar het meest indrukwekkend was toch wel een bezoek aan Famagusta en met name het stadsdeel Varosha, de verlaten stad aan de oostkust van Cyprus.
Vorige keer ben ik er niet geweest maar deze keer wilde ik er graag heen zeker nadat ik documentaires had gezien hierover.
Ria en natuurlijk ook Sebnem onze lieve/ onvermoeibare en deskundige gids die ons weer alle moois heeft laten zien van het bijzondere eiland,
 
BEDANKT voor een prachtige week,
Liefs Gerda

 

Eindelijk: ik heb nu genoeg vrije dagen om eens met Ria mee te gaan naar Cyprus in oktober 2023. Wat was het een fijne week. Elke morgen om 8.00 uur yoga in de tuin met de ruizende zee op de achtergrond. Daarna lekker ontbijten op het terras van het hotel met uitzicht op de tuin en de zee. De zon liet ons extra genieten van de warmte; niet hoeven nadenken of een trui/jas nodig was. 

Naast yoga, meditatie en stilte wandelingen was er ruimte om Cyprus te ontdekken onder de bezielende leiding van onze gids Sebnem. Tijdens de uitstapjes hebben wij kennis mogen maken met de overheerlijke lunches van plaatselijke enthousiaste Cyprioten waar Ria en Sebnem alleen komen met hun gasten. 

Er was genoeg tijd om een duik te nemen in de zee waar wij vanuit onze "huisjes" op uit keken; een prive strand voor onze deur. Kortom een fijne combinatie van yoga, medidatie, cultuur ontdekken, rust, water, fijn onderkomen, lekker eten en drinken (water, thee, koffie of iets "anders"). Enne we hadden een hele fijne groep.

Groet Ank

 

 

Oktober 2023 mee naar Cyprus met de yoga/mindfulness georganiseerd door Ria van den Boom. Prima week met een supergezellige reisgenoten. Iedere ochtend yoga/mindfulness lessen van Ria bij de zee om fris van start te gaan op excursie of een natuurwandeling met de vakkundige uitleg van Sebnem. Sebnem en Ria kennen ook bijzondere lunchadresjes. Buiten het (vrijblijvende) programma heerlijk zwemmen in de zee op 10 meter afstand van je huisje. Boekje lezen op een bedje of zelf op stap gaan met iemand uit de groep, doen waar je zin in hebt. Ria is relaxed, deskundig en je voelt je bij haar op je gemak! Als je een me-time yoga reis wil, is dit een goede keuze. Alvast net zoveel plezier toegewenst als ik heb gehad! Namaste José

 

Voor de 2e keer met Rimind naar Cyprus, dat zegt genoeg !!
Yoga op het strand onder het genot van fijne zonnestralen en het geluid van de Middellandse zee.
Samen met Ria en Sebnem heel veel mooie plekjes bezocht, veel over Cyprus gehoord, heel lekker gegeten vooral bij locals, daarnaast ook nog genoten van een professionele massage.
GEWELDIG !!!
Zonder Ria was mij dit niet gelukt!
Dank hiervoor lief mens XX
Carien

 

Dit keer begin juni naar N-Cyprus en het was weer net zo fantastisch als in oktober 2021.
Het stekkie aan zee, de yoga om 8.00 uur, met passie gegeven door Ria. En ook dit keer weer een hele fijne groep. Naast yoga ook veel gewandeld en veel cultuur gezien en genoten. Om maar te zwijgen van de mooie eetadresjes aan huis, met traditiegetrouw Cypriotisch eten die Ria en Sebnem (onze enthousiaste en gedreven gids) dan weer weten te vinden.
Kortom een aanrader voor een ieder die van yoga houdt, fijn gezelschap om zich heen kan waarderen en daarnaast actief de fauna, het weer en de cultuur van N-Cyprus wil omarmen.
Anita

 

Als man in een overwegend vrouwen yoga groep had ik even twijfels. Ook wist ik niet precies wat yoga mij zou kunnen brengen. Ik ben helemaal om…
Ria wist op deze prachtige lokatie de rust te brengen die ik wel kan gebruiken. Zij stelt je op je gemak en tijdens de stilte oefeningen weet zij met haar mooie begeleidende stem je bij het hier en nu te houden! Daarnaast is het genieten van het eiland, het eten , de natuur en de interessante geschiedenis.
Een heel leuke groep vrouwen met wie ik de yoga lessen heb mogen delen. Raadt alle mannen aan om deze yoga ervaring / lessen een keer mee te maken.
Groet Rob

 

In de week van 1 tot 8 juni 2023 een fantastische yogaweek gehad op Cyprus. Op een bijzonder locatie aan het strand.
Alles onder leiding van Ria.
Elke ochtend om 8u starten met yoga op het strand.
Daarna ontbijt, excursies, het strand en de mooie omgeving.
Stilte wandeling, cultuur snuiven en volop genieten van het land en het eten bij de locals.
Aanrader voor iedereen die van yoga en ontspanning houd.
Ria bedankt en zeker ook aan alle andere deelnemers.
Het was voor mij geweldige week.
Grtjes Ad

 

Een week op reis met Ria en Sebnem is een geweldige ervaring of je nu in oktober of mei gaat.
De yoga, de wandelingen die we hebben gemaakt, op plekken geluncht waar je anders niet komt. Gastvrijheid, deskundigheid en warmte in positive zin!
Zeker een aanrader!
Chantal

 

Heerlijke yogareis beleefd met Ria. Wat een fijn, mooi mens is zij! Ze geeft op een hele prettige manier yoga en heeft me geïnspireerd voortaan elke dag met yoga te starten. De unieke plek (Noord-Cyprus) leer je beter kennen door de excursies die de lokale Sebnem verzorgt naar plekken die je anders nooit zou vinden. Via haar leer je meer over de cultuur en geschiedenis van dit bijzondere eiland en ze brengt je bovendien waar je écht lekker kunt eten: bij locals thuis!  Marty

 

Ik vond het een leuk, mooie, interessant, gezellig, goed doende week met een liefdevol begeleiding door Ria en Sebnem

Zou het weer doen!

Susanne uit Zwitserland

 

Ria wat ben je toch een prachtig mens, heerlijk om yoga en meditatie met jou te beoefenen en dat op zo’n prachtige plek met de ruisende golven op de achtergrond

een zonnetje en een zacht windje dat je huid streelt, een heerlijke ervaring.

En dan de mooie wandelingen met veel kennis van de natuur en omgeving verteld door Sebnem gecombineerd met een zalige lunch was genieten.

Onmisbaar is het verhaal van Marte over de geschiedenis van Cyprus om te begrijpen waarom Cyprus is zoals het is.

Kortom voor herhaling vatbaar. 

Joke

 

De reis naar Cyprus onder leiding van Ria en Sebnem was goed georganiseerd. We kregen van tevoren voldoende informatie. Het is niet noodzakelijk om bekend te zijn met de yoga. Het is vrijblijvend en laagdrempelig. 

Mij heeft Ria zeker enthousiast gekregen om dit thuis op te pakken. De yoga in de ochtend zorgt ervoor dat je meer energie hebt en is prettig omdat het dan nog niet zo warm is.

De accommodatie is wel wat verouderd, maar de sfeer en de plek waar het gelegen is maken alles goed.

De bungalows liggen zowat aan het strand zodat je in je bed de zee kan horen.

De bungalows zijn sfeervol ingericht en ruim.

Door de corona was er dit jaar wat achterstallig onderhoudt aan de tuin, wat voor wat verwildering zorgde.

Het ontbijt was simpel maar oké.

De begeleiding van Ria en Sebnem was erg fijn . De uitstapjes waren perfect geregeld en we genoten van de uitleg over Cyprus, de vruchten en planten van dit rijke natuurgebied.

Ze weten beide een leuke sfeer te creëren zodat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. 

Deze reis is een aanrader voor iedereen die een week wil relaxen ,ontspannen of kennis wil maken met yoga.

Yolan

 

Ik ben in oktober 22 naar een yoga retreat op Cyprus geweest, georganiseerd door Ria.

Het was echt een geweldige week! De ochtend begon met Yoga en mindfulness . Daarnaast hadden Ria en haar locale gids Sebnem, die op Cyprus woont, mooie berg en strandwandelingen georganiseerd. Strandwandeling deels in stilte, waar je uiteraard geheel vrijblijvend aan mee kon doen. Enkele keren met de groep lekker gegeten bij de lokale bevolking. Super gewoon. Echt een aanrader!!! Nogmaals bedankt Ria en Sebnem

Charlotte

 

Ik heb genoten van de yoga-reis op Cyprus. Ria had alles goed geregeld en als er iets anders liep dan gepland loste ze dat in no-time op een hele fijne manier op. De combinatie van yoga, ontspanning, sightseeing en beleving van Cyprus, wandelen en eten bij lokale restaurantjes, georganiseerd door Sebnem ism haar man Marte, vond ik geweldig. Cyprus is een bijzonder eiland. Ria is een prachtig mens en ik vond de yoga lessen heerlijk om mee te doen. 

Esther

 

7-10-2021…. Eindelijk was het zover!

Na een spannende tijd over het wel of niet doorgaan van de trip ( had iets te maken met een bekend biermerk) kregen we maandag 4-10 van Ria bericht dat we naar Cyprus mochten vertrekken.

Een trip die al langere tijd op mijn lijst stond maar die om verschillende redenen, die ik hier niet ga noemen, was uit gesteld.

Samen met een groep gezellige mensen genoten van het heerlijke warme weer, het geluid van de middellandse zee (dag en nacht) en het heerlijke eten.

In de ochtend een fijne start met een uurtje yoga aan het strand om vervolgens een mooie wandeling te maken in de bergen of langs het strand.

Een boeiende steden trip naar Nicosia met een heerlijke Cypriotische lunch in een prachtig boek/horeca etablissement .

Dit alles verzorgd door 2 geweldige lokale gidsen, Sebnem en Marte!

‘s Avonds was er tijd om de dag door te nemen onder het genot van een drankje bij het hotel.

En Ria als een rustige, gezellige zorgzame baken te midden van een fantastische groep mensen.

Bedankt voor de mooie week lieve mensen , dit was niet de laatste keer voor mij!

Lieve groet, Gerda

 

 

Yoga en meer op N-Cyprus

Na een lange reis aangekomen bij Hotel Riviera Beach in Girne, waan je je in een schitterende oase. Er is een prachtige ongerepte tuin, met zeer fraaie en bijzondere appartementen direct gelegen aan zee. Een lust voor het oog en tussen al dit pracht vindt je grasvelden waar we elke morgen begonnen met een yoga-sessie, om vervolgens daarna, met soepele spieren, te genieten van een heerlijk ontbijt op het terras van het restaurant.

Naast elke morgen yoga waren de dagen goed gevuld met mooie wandelingen door de bergen en langs zee, maar ook uitstapjes naar oa Nicosia en we hebben heerlijke typisch Turks Cypriotische gerechten kunnen proeven. En bij dit alles werden we door de aanwezige gidsen Sebnem en Marte geïnformeerd over de rijke geschiedenis van Cyprus door de eeuwen heen tot en met de bezetting van Turkije in 1972 in het noordelijke deel van Cyprus. 

Dit alles bij elkaar maakte het een indrukwekkende en heerlijke ontspannen week, waarbij centraal stond dat "niets moet maar alles mag", die ik niet gauw vergeten zal.

Daarvoor dank aan de organisatie en speciaal aan jou Ria. Je bent een fantastisch mens!

Anita

 

Na anderhalf jaar was het dan zover! Vanwege het 'bierfestival' konden we niet eerder komen. Samen met 3 andere vriendinngn zijn we met het gezelschap van Ria meegegaan. Daar werden we supervriendelijk ontvangen door haar zwager en schoonzus. Het uitzicht van onze studio op de zee was fantastisch. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt, mooie dorpen en steden gezien, indrukwekkend was Nicosia en Famagusta. Waarbij de informatie over de steden door Sebnem en Marte geweldig was. De ochtend vroeg op om de mind en lichaam soepel te maken, lekker met goede begeleiding van Ria. Het eten en drinken was ook erg lekker! Heelijk vers en smaakvol. Dank je wel Ria en Sebnem!
Liefs Chantal

 

Wat is er lekkerder dan een week met mooi weer , op een geweldige plek en een fijne groep mensen?!
Het is ontspannen met dgs yoga & mindfulness , zon , zee en strand voor de deur v/d leuke huisjes
Maar er is ook van alles te doen : mooie wandelingen en trips naar Famagusta & Nicosia.
En niet te vergeten het lekkere eten & drinken..
Ria ,en ter plaatse Sebnem ( en Marte) , maken het onvergetelijk : een absolute aanrader! YO

 

Deze reis naar Cyprus overtrof mijn verwachtingen. Ria en Sebnem kozen een waar paradijsje uit om fijne yogalessen te volgen, te mediteren, lekker te eten, te ontspannen, te zwemmen, uitstapjes te doen en de prachtige Cypriotische natuur te ontdekken. Dit alles in een fijne sfeer waarin niks als een verplichting voelt. Een echt geschenk aan jezelf. Heel veel lof voor Ria en haar schoonzus die alles doen om hun gasten welkom te voelen, te vertroetelen en met de nodige aandacht te benaderen. Ik zal zeker ook reclame maken bij mijn Belgische vrienden. Veel liefs, 
Elke uit Belgie

 

Ik heb een heerlijke ontspannen week op Cyprus gehad, dank zij de begeleiding van Ria, haar yogalessen en haar relaxte manier van omgaan met een gevarieerde groep. Zeer aan te bevelen!!!
Cintha

 

“Relax vol aandacht begeleidt Ria je door deze yoga-meditatie-wandel-week, omringt door een authentieke Turks-Cypriotische sfeer op een heerlijke locatie! Puur genieten!” Trea

 

“Geweldige week gehad met Ria en de groep. Fijne yoga lessen dagelijks om 8u. Afsluitend met meditatie. De mooie wandelingen, deels in stilte, waren een ervaring.
Leuke groep mensen. En zo mooi hoe Ria je laat doen wat je wilt. Wat of waarvoor je kiest is allemaal goed. Of je nou wel of niet mee gaat met een wandeling bv.
Ria is zichzelf, rustig, open en fijn en vertrouwt in contact.
Een super week gehad waar ik nog lekker op kan teren en dingen in mee kan nemen voor nu.
Dankjewel!” Anita

 

Yoga les met uitzicht op zee! Heerlijk zwemmen en wandelen! Een heel fijne week gehad op Cyprus in een rustig kleinschalig hotel met speels ingedeelde, mooie tuin direct aan zee. Ria geeft iedereen de ruimte die nodig is en ze biedt een interessant programma met dagelijks yoga/meditatie én excursies om het boeiende Noord Cyprus te verkennen. Afwisselende wandelingen over het strand, door de bergen en de hoofdstad Nicosia. Sebnem, de lokale gids vertelt vol passie en met kennis van zaken over het land en dankzij haar hebben we heerlijk gegeten op plaatsen die je zonder gids echt niet weet te vinden. Nancy

 

Oprechte warme prettige mensen met ieder een eigen verhaal, de week is werkelijk omgevlogen. Wat een prachtige en gezellige locatie zo aan het strand. Veel gelachen, gezwommen, gewandeld  en heerlijk gegeten. Het was echt een cadeautje, volgend jaar weer!  Esther

 

Aanrader, superleuke week, goed gestructureerde yoga begeleiding, zodat we beiden op ons hoofd konden staan aan het einde van de week.  Mea en Pieter

 

Even een week stilstaan bij mezelf levert vooruitgang op.  Tineke

 

Dankzij de reis naar Cyprus heb ik mijn grenzen verlegd en weet ik nu dat je niet zo snel bang moet zijn om iets te doen. En als je bang bent, het dan benoemen, dan maak je het minder groot. Een les die ik meeneem naar huis. Bianca

 

Ik kijk terug op een onvergetelijke week, waarbij alles klopte. Voor mij een week met aandacht voor mijzelf binnen een hechte, warme groep.

Kunnen loslaten is nooit één van mijn sterkste eigenschappen geweest, maar lukte hier wonderwel.

De yoga lessen zijn heerlijk, professioneel en smaakten direct naar meer.

De week voelde als één groot cadeau. Volgend jaar weer. GAB

 

Een week mijn hoofd ‘leeg’…..wat een prachtige plek (en lieve mensen… in het bijzonder..Chatman;)..) op Noord Cyprus, het was er een plek om nooit te vergeten…….een bijzonder  huisje, raam open en zicht op zee, deur open en met 25 stappen stonden we aan zee!  Carla

 

Soms maak je reizen waarbij alles klopt; en dit was er zo een….wat een ervaring! Op het meest sfeervolle plekje van Cyprus was het zeer mindful vertoeven. Ria als warme en deskundige reisleidster geeft voor iedereen wat ze willen. Een vol programma voor yoga en mindfulness liefhebbers afgewisseld met uitstapjes, maar ook flexibel wanneer je even hier van af wil wijken. En de lokale nederlands-sprekende gids die je steeds overal begeleid heeft mooie verhalen die je nét dat extra’s geeft, dat maakt het uniek en persoonlijk. En de locatie, recht aan het strand maakt deze reis tot een prachtige trip. Je kunt in- en uitvoegen en zo wordt het echt een reis die voor jóu gaat kloppen. Er is veel gelachen en dat Ria met alles rekening houdt en voorbereid is tot de puntjes, en je in de watten legt bovendien, maakt het voor mij een reis om nooit te vergeten. SAN

 

Yoga oefeningen in het water…… Hoe gaaf is dat!

En dat was nog maar één van de bijzondere, fijne, relaxte en leuke activiteiten die we in de week Yoga/wandelen met Ria op Cyprus hebben beleefd.

Ik ga zeker nog een keer mee.
Trudy

 

Het was een geweldige week, de Cyprus reis in mei. Net terug en inmiddels weer aan het werk maar ik probeer het relaxte gevoel zo lang mogelijk vast te houden.
De combinatie van o.a yoga, wandelen en zwemmen was super.
En dan de locatie, zo mooi, rustig en gezellig. Cyprus is een prachtig eiland.
Bedankt Ria, en de andere groepsleden natuurlijk, die gezamenlijk deze week zo leuk hebben gemaakt.
Dat gun je iedereen!!
(In ieder geval mijzelf ooit een herhaling!!)

☀️ Ellen

 

Een lekker weekje Cyprus,
Een ervaring die ik écht iedereen zou aan raden!
Het is een week vol met verrassingen, relaxen, Yoga, mediteren,lachen, borrelen, uitrusten, je zelf terug vinden, lekker eten, dansen!
Wij hadden een enorme fijne club, fijn met elkaar!
Heerlijke wandelingen gemaakt, lekker gegeten!
Ria heeft er een mooie week van gemaakt, waar ik erg graag aan terug denk!

Of ik nog ’n keer mee ga? Zeker weten, wat een mooi land en wat een mooie locatie,echt perfect!!

ELLE

 

Aan de reis naar Cyprus heb ik heel warme herinneringen, het was een heel ontspannen week! Niet alleen de yoga en mindfullness iedere ochtend maar ook de locatie, de begeleiding van Ria, de wandelingen en het verkennen van Cyprus waren top. En wat hebben we de hele week gelachen! Een supervakantieweek! Judith

Heel veel lof voor jou Ria, dat je met zo'n groepverschillende mensen (met al onze eigenaardigheden) zo'n mooie week voor ons allemaal kan maken! (Ligt echt aan jou!) Ik zal deze vakantie zeker nooit meervergeten.Als ik er aan terugdenk vond ik het allerfijnste dat alles geregeld werd/was, ik kon gewoon volgen en daarbij ook wat ik het leukst vond; ga ik in die auto mee naar hotel of die auto naar een markt, blijf ik in hotel eten of ga ik mee naar ander restaurant, ik mocht kiezen wat IK het leukst vond...heel bijzonder voor mij ben vaak een "pleaser" denk ik. Heel bijzondere week!!! DANK XX CARIEN

Lieve Ria,(en familie) Ik heb genoten van deze yogaweek, de leiding, de mede yoga gangers, de sfeer en gezelligheid. Echt fantastisch! Men zegt wel eens: Yoga begint pas als je van de mat afstapt. (lees: als de yogaweek er weer op zit.) Dat gaat voor mij op nu bij thuiskomst van deze fijne week, hier kan ik nog heel lang op teren. Dank voor de goede zorgen. Liefs Tineke

Ik heb een heerlijke week gehad, een moeilijke start, maar verder heerlijk. Hannie

Heerlijke vakantie vol beweging, ontspanning, natuur en cultuur. Anita

"Met Ria naar Cyprus: even helemaal op adem komen in een mediterrane cultuur- dus met veel zon, lekker eten, oude stadjes en op een prachtig eiland genieten en ontspannen. Naast het aanbod aan yoga, meditatie, excursies en begeleide wandeltochten is er ook de mogelijkheid tot een kookcursus volgen, stadwandeling maken door Nicosia en een heerlijke duik in de zee. Ria die alles had georganiseerd maakte dat ik niets zelf hoefde te regelen; ik voelde me echt op vakantie." Jitske

'Rimindful Cyprus is een aanrader!. Ria, en haar team geven met hun relaxte houding en oprechte enthousiasme, alle ruimte om in jouw eigen tempo tot rust te komen.' Helma

'Een heerlijke ontspannen week, waarin niets hoeft en heel veel mogelijk is op een eiland wat nog niet massaal ontdekt is door toeristen en de mensen heel hartelijk en behulpzaam zijn'. Marleen

Dank voor een heerlijke week! Christine

Ik heb genoten van een fantastische yogareis. De organisatie was professioneel en tot in de puntjes verzorgd. Ria, de locale yogaleraar en de gidsen waren hartelijk en warm, de yogalessen waren toegankelijk én grensverleggend en de locatie was betoverend. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Wanda

"Fantastisch rijkgevulde week op een schitterende plek aan zee. Afwisselend programma met mindfulness, historie, natuur, gezelligheid , lekker eten, zon & zee." Geert

De RiMINDful Cyprusreis heeft mij de echte ontspannenheid van een vakantie gegeven, compleet met veel lachen en een oprecht prettig gezelschap. Caro

Deze reis heeft mij naast heel veel plezier & en een lekker vakantiegevoel vooral een energieboost gegeven voor de komende wintermaanden. En mij vooral geïnspireerd om met frisse aandacht en zelfzorg keuzes te maken die voor mij belangrijk zijn. Marleen

Ik heb een leuke week gehad met zon, zee, wandelen en een erg leuk gezelschap. Marian

Rust vinden in jezelf: op inspirerende locaties in Cyprus. Andre & Willy

Deze reis heeft mij geleerd om te genieten van alle activiteiten, en er was ruimte om voor mezelf te kiezen als ik dat nodig vond. Gisela

Rust, ontspanning, plezier, op en top genieten!! Mirjam